Advies

Komt eraan.

Ontvang gratis tips voor vlotte en heldere professionele teksten.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.

Naam

Voornaam

Emailadres

Over Gonnie Put

Gonnie Put is juriste en werkte vele jaren voor verscheidene media waaronder Radio4FM, VRT-televisie, De Standaard en De Juristenkrant. Later ontdekte ze dat heel wat beroepsmensen nooit geleerd hebben hoe ze complexe boodschappen lezervriendelijk kunnen maken. Daarom specialiseerde ze zich in incompanyschrijftrainingen voor (financiële) bedrijven, vrije beroepen en organisaties en herschreef ze complexe teksten in klare taal. In oktober 2013 leidde dit tot de oprichting van Bureau Klare Taal, een trainings- en adviesbureau voor klare taal in juridische en andere teksten.

Sinds september 2014 werkt Gonnie Put ook deeltijds aan de rechtsfaculteit van de KU Leuven als praktijkassistent Juridisch schrijven. Ze is lid van het Heerlijk Helder-panel van het radio 1-programma Hautekiet, dat campagne voert voor heldere communicatie én van Clarity International, een wereldwijd netwerk van professionals, gespecialiseerd in klare taal.

Contact

Bel Gonnie Put op:
+32 (0)499 246 388

Stuur een e-mail naar:
gonnie@bureauklaretaal.be

Schrijven kan ook naar:
Bureau Klare Taal
Winkelbaar 17
1730 Asse (Mollem)
België